Cases

Om een indruk te geven van onze werkwijze refereren we graag naar enkele van onze projecten. Klik op het project voor meer informatie.

HET ROTERDAM VAN MORGEN

HatRabbits organiseerde voor JongR & R’damse Nieuwe een bijeenkomst met ruim honderd betrokken jonge, werkende Rotterdammers. Het doel van de bijeenkomst was om een toekomstvisie te ontwikkelen voor de stad. De resultaten van deze bijeenkomst zijn door HatRabbits verwerkt tot het visieboek: ‘Het Rotterdam van Morgen’.

Social media met karakter

In november 2015 heeft HatRabbits twee denksessies georganiseerd voor de gemeente Rotterdam. Inwoners, studenten en ondernemers uit de stad hebben samen met medewerkers van de gemeente creatief nagedacht over social media & webcare. Het uitgangspunt van de sessies was simpel: hoe kan de gemeente Rotterdammers nog beter van dienst zijn via social media?

Het Nieuwe Samenwerken

Voor de gemeente Rotterdam hebben we in 2015 een denktank georganiseerd om samen met de medewerkers na te denken over de invulling van het nieuwe sociale intranet. De uitkomst: 2400 ideeën, die zijn teruggebracht tot 1 heldere rapportage.

het nieuwe rotterdam.nl

Het Nieuwe Rotterdam.nl

In 2014 kwam de gemeente Rotterdam naar ons toe met de vraag; help ons met het neerzetten van een inspirerend vooruitzicht en met het creëren van draagvlak & mandaat voor de vernieuwing van onze website. Wij organiseerden een creatieve sessie met betrokkenen. Met de uitkomsten van de bijeenkomst ontwikkelden we de visie op het nieuwe Rotterdam.nl

Start typing and press Enter to search