Brainstorm software

Brightstorming

Brightstorming is een eenvoudig te gebruiken webapplicatie, ontwikkeld door HatRabbits. De applicatie helpt teams om sneller tot innovatieve ideeën te komen.

 • Prachtige vormgeving
 • Krachtige denktechnieken
 • Inspirerende voorbeelden
 • Timemanagement
 • Opwarmers & ijsbrekers
 • Geen installatie vereist
 • "Brightstorming zet je meteen in de creatieve 5e versnelling en het levert verrassende, bruikbare ideeën op."Nog een rondje doen?", zeiden mijn collega’s direct na afloop."

   

  Thomas Hamer, Digital Strategist Burst
  Thomas Hamer, Digital Strategist Burst
 • "Onlangs heb ik een brainstorm gedaan met de ontzettend leuke en effectieve app van brightstorming.com als procesbegeleider. Werkt soepel en intuïtief, prettige vormgeving, en verhip: onverwachte bruikbare ideeën gevonden! Aanrader!"

   

  Arjan van der Meer, Business Consultant Achmea
  Arjan van der Meer, Business Consultant Achmea
 • "Brightstorming is een handige, eenvoudige en intuïtief te begrijpen webtool die je team in een zeer beperkte tijd over minder voor de hand liggende oplossingen laat nadenken."

   

   

  André Sliedregt, Lean Consultant ABN AMRO
  André Sliedregt, Lean Consultant ABN AMRO
 • "Brightstorming is een efficiënte en prettige wijze om je gedachten te ordenen en daadwerkelijk tot nieuwe inzichten te komen. Zonder dat je een facilitator nodig hebt. Dan blijkt: iedereen bezit innovatieve denkkracht!"

   

  Bart Looije, HR Business Partner Robeco
  Bart Looije, HR Business Partner Robeco
Brightstorming on Ipad

Structuur voor creativiteit

Brightstorming stelt niet alleen het perfecte brainstormprogramma voor je samen, maar helpt ook bij het faciliteren van deze sessie. Met behulp van timers, prikkelende voorbeelden en een heldere uitleg kunnen teams zorgeloos samen brainstormen.

Bij de ontwikkeling van Brightstorming is veel aandacht besteed aan een intuïtief ontwerp en optimaal gebruikersgemak. Brightstorming is dan ook zo eenvoudig dat iedereen in zeer korte tijd een volledig brainstormprogramma kan samenstellen.

Snelle en productieve brainstorms

De toepassingsmogelijkheden van Brightstorming zijn talrijk. Zo is de applicatie perfect voor brainstorms, probleemoplossings-sessies, strategietrajecten en vergaderingen, en is Brightstorming zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met bestaande agile werkmethodieken zoals Scrum, Design Thinking en Design Sprint (van Google Ventures).

Brightstorming draait in de cloud. Er is dan ook geen installatie via de IT-afdeling nodig om de software te gebruiken. Brightstorming is responsive en is te gebruiken op tablets, laptops en grotere schermen (bijvoorbeeld in vergaderruimtes).

brainstorm software Brightstorming

Brochure Brightstorming


We zullen je via dit e-mailadres ook op de hoogte houden van onze nieuwste artikelen.

Hoor het van gebruikers zelf

Wat vinden gebruikers van onze brainstorm software?

Start typing and press Enter to search