Hierboven een korte video-impressie van onze werkwijze.

HatRabbits is een bureau voor zakelijke creativiteit en innovatie

Wij geloven dat iedereen creatief is en dat elk probleem is op te lossen. Creatief denken is een vaardigheid die je kunt leren en waar je beter in kunt worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gedragen oplossingen. We begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van vernieuwende ideeën en bij het vinden van slimme oplossingen. We organiseren en faciliteren interactieve workshops over ‘zakelijke creativiteit’ waarbij we deelnemers leren om anders naar hun situatie te kijken. We stimuleren deelnemers om buiten de gebaande paden te denken en zelf met verrassende oplossingen te komen. We structuren het creatieve proces en ondersteunen organisaties bij het realiseren van waardevolle vernieuwing.

Zakelijke creativiteit maakt het organisaties flexibeler en beter bestand tegen onvoorziene problemen.

HATRABBITS WAPENFEITEN

0
STARTJAAR
0
GEMIDDELDE AANTAL IDEEËN PER DENKSESSIE
0
GEMIDDELDE WORKSHOP BEOORDELING
0 +
ARTIKELEN OVER CREATIVITEIT EN INNOVATIE

Fotografie © Niké Dolman

Waar komt de naam HatRabbits vandaan?

HatRabbits staat voor het tevoorschijn toveren van het spreekwoordelijke ‘konijn uit de hoge hoed’. Onze analogie voor het vinden van het magische idee. Het Eureka-moment, het ei van Columbus… de ‘out-of-the box’ oplossing waar iedereen naar zoekt.

Wij zijn niet gespecialiseerd in één branche. Wij weten hoogstwaarschijnlijk niets van jouw vakgebied, laat staan dat we je kunnen adviseren over jouw expertise. Waar we je wèl mee kunnen helpen is met ónze expertise: zakelijke creativiteit. We helpen je graag met het structureren van het creatieve proces.

hatrabbits-boekjes

De oprichters

Wil je meer weten over HatRabbits of over zakelijke creativiteit? Neem dan contact op met de oprichters, de broers Jeroen en René de Ruijter.

Jeroen de Ruijter

Jeroen de Ruijter

De spreekwoordelijke creatieve duizendpoot. Jeroen studeerde Toegepaste Creativiteit in Amsterdam en werkte als conceptontwikkelaar in de reclame. In 2012 vertegenwoordigde hij Europa’s jonge creatieve talent op het Ad Stars Festival in Busan, Zuid-Korea. In hetzelfde jaar werd hij door dagblad ‘Het Parool’ uitgelicht als één van de meest veelbelovende jonge creatieven in de reclame. Binnen HatRabbits houdt Jeroen zich voornamelijk bezig met strategie en conceptontwikkeling.

René de Ruijter

René de Ruijter

Als oprichter van HatRabbits heeft René veel ervaring met innovatie-trajecten en het ontwikkelen van slimme oplossingen bij uiteenlopende organisaties. René voelt zich als een vis in het water tijdens het organiseren, structureren en managen van innovatie. René heeft strafrecht gestudeerd en heeft de titel ‘meester in de rechten’. Mede door zijn juridische achtergrond is hij als geen ander in staat om complexe zaken uit te zoeken en eenvoudig te maken. Sinds 2014 heeft René meer dan honderd artikelen over zakelijke creativiteit geschreven.

TEAM

HatRabbits werkt voor diverse bedrijven in verschillende branches. Van gemeentes en ministeries tot banken en consultancybureaus, en van de bouwwereld tot de ambulancezorg. Hierbij werken we samen met een team van creatieve professionals.

Willemijn

Willemijn

Conceptontwikkelaar

yann

Yann

Digitaal Strateeg

roseanne

Roseanne

Office manager

Gerard

Gerard

Facilitator

henk-jan

Henk-Jan

Conceptontwikkelaar

carolijn

Carolijn

Sr. Copywriter

ENKELE OPDRACHTGEVERS WAAR WE TROTS OP ZIJN

Start typing and press Enter to search