Training Effectief Online Brainstormen

Wij bieden momenteel al onze trainingen ook volledig digitaal aan. De vorm en inhoud is hierbij geoptimaliseerd voor digitale trainingen. Deze trainingen kunnen we ook aanbieden in combinatie met onze brainstorm-software. Neem contact op voor meer informatie.

Training van 4 uur

Training Effectief Online Brainstormen

Brainstormsessies vinden steeds vaker volledig digitaal plaats. Werken ‘via een scherm’ geeft uiteraard een andere dynamiek en je zult dan ook alles uit de kast moeten halen om te zorgen dat mensen plezier hebben en betrokken blijven tijdens jouw online brainstormsessie. In een professionele online brainstorm doen deelnemers actief mee, worden er creatieve ideeën ontwikkeld, zijn deelnemers enthousiast en voelt elke deelnemer zich eigenaar van het eindresultaat. Een effectieve digitale brainstorm is een feest om bij te wonen. Het is leuk, inspirerend en het geeft energie.

Tijdens deze training ontdek je hoe je digitaal een leuke, energieke en professionele brainstorm kunt organiseren en begeleiden.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Tips & tricks voor het begeleiden van online bijeenkomsten
  • Creativiteit aanboren en de energie in een groep hoog houden
  • Welke tools gebruik je in welke situatie

Resultaat

Na afloop van deze training kun je op een professionele manier een effectieve online brainstormsessie leiden. Je weet welke tools je kunt inzetten en je kent de do’s en don’ts van online brainstormen. Je bent in staat om een energieke sessie te organiseren waarin je de creativiteit van de groep naar boven haalt.

Elke deelnemer ontvangt na afloop een digitale samenvatting en een eigen Brightstorming-account om het geleerde direct in de praktijk te kunnen toepassen.

Bel of mail om deze training te boeken:

Bel:         010 3070 534

E-mail:   hello@hatrabbits.com

HatRabbits trainingen

Brochure HatRabbits trainingen


We zullen je via dit e-mailadres ook op de hoogte houden van onze nieuwste artikelen.

Start typing and press Enter to search