Training Nudging

Wij bieden momenteel al onze trainingen ook volledig digitaal aan. De vorm en inhoud is hierbij geoptimaliseerd voor digitale trainingen. Deze trainingen kunnen we ook aanbieden in combinatie met onze brainstorm-software. Neem contact op voor meer informatie.

Training van 8 uur

Training Nudging (gedragsbeïnvloeding & keuzearchitectuur)

‘Nudging’ is een vorm van positieve manipulatie, waarbij je mensen op subtiele wijze beïnvloedt om te zorgen dat ze zich zo gaan gedragen dat ze er zelf beter van worden. Je kunt het bijvoorbeeld inzetten om ervoor te zorgen dat mensen veiliger gaan rijden, gezonder gaan eten, stoppen met roken of hun huis gaan isoleren.

Tijdens deze interactieve training leer je om menselijk gedrag te sturen door slim gebruik te maken van keuzearchitectuur. Je leert de basisprincipes achter nudging en gedragsverandering. Maar belangrijker nog: je leert concrete technieken om gedrag te beïnvloeden en gaat direct met andere deelnemers aan de slag om nudges te ontwerpen voor verschillende vraagstukken.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Wat is Nudging en hoe werkt het?
  • De wetenschap achter nudging
  • Concrete technieken om gedrag te beïnvloeden

Een reactie van een deelnemer:

“Eenmaal aan de slag word je erg enthousiast en creatief! Dat was in de training duidelijk te merken (alle deelnemers werden razend enthousiast). Naar mijn mening zou een terugkomdag(deel) zeer welkom zijn. Superleuk om samen met andere deelnemers creatief hiermee aan de slag te gaan. Eenmaal bezig werkt dit heel aanstekelijk, kom je tot gave inzichten en ideeën en voor je het weet heb je samen een effectieve nudge ontwikkeld!”

Nudging e-book HatRabbits

De training is inclusief
digitaal werkboek.

  • Wat zijn de laatste wetenschappelijke inzichten over beïnvloeding?
  • Wat is nudging en hoe pas je het toe?
  • Wat is de ‘geheime formule’ voor het beïnvloeden van gedrag?
  • Laat je inspireren door succesvolle praktijkvoorbeelden
  • Leer 25 eenvoudige nudge-technieken

Resultaat

Na afloop van deze training weet je wat nudging is en begrijp je de wetenschappelijke principes en ‘geheime formule’ achter gedragsbeïnvloeding. Met de behandelde technieken kun je direct in de praktijk aan de slag om interventies te ontwerpen die het gedrag van jouw doelgroep op positieve wijze doen veranderen.

Bel of mail om deze training te boeken:

Bel:         010 3070 534

E-mail:   hello@hatrabbits.com

HatRabbits trainingen

Brochure HatRabbits trainingen


We zullen je via dit e-mailadres ook op de hoogte houden van onze nieuwste artikelen.

Start typing and press Enter to search